Tipuri de ateliere


Ateliere

Cu o experienta de peste 20 de ani in oferirea de ateliere, Kidpower International a dezvoltat mai multe pachete si o serie de "bune practici" pentru participanti.

Atelierele pot fi de sine statatoare sau poti fi tinute sub forma unui atelier cu mai multe module.Atelier Kidpower de "Siguranta Oamenilor" cu papusi pentru copiii intre 3-4 ani (o ora)

Cu ajutorul povestilor, al papusilor si al jocurilor de rol sunt introduse deprinderi simple dar puternice pentru ca, copiii sa stie sa faca fata cuvintelor rautacioase ale celor din jur, sa stie sa ii intrebe pe parinti inainte de a pune mana pe ceva ce nu cunosc, cum ar fi o unealta sau un animal, sa stie sa se indeparteze de cineva care face lucruri nesigure cum ar fi sa arunce cu nisip sau sa se joace mai dur si sa stie sa ceara ajutor de la parinti in mod eficient chiar cand parintii sunt ocupati.Acest atelier poate fi tinut intr-o gradinita, impreuna cu educatoarele, sau intr-un atelier de tip copil-parinte.Atelier Kidpower de "Siguranta Oamenilor" pentru copiii intre 5-8 ani si parintii lor (o ora sau doua ore)

Copiii, impreuna cu parintii, invata deprinderi Kidpower de "Siguranta Oamenilor" care sunt adaptate capacitatii de intelegere a copiilor si invata si cum sa le exerseze cu parintii ca o echipa. Instructorii Kidpower predau deprinderi pe care copiii le pot folosi imediat pentru a se simti mai in siguranta si pentru a fi mai increzatori in ei atunci cand interactioneaza cu oamenii, fie ca ii cunosc sau nu, fie ca sunt acasa, la gradinita, la scoala, la un loc de joaca sau oriunde altundeva. Acest atelier nu preda deprinderi de aparare fizica.Atelier Kidpower de "Siguranta Oamenilor" pentru copiii intre 8-12 ani si parintii lor (o ora sau doua ore)

Copiii exerseaza deprinderi de "Siguranta Oamenilor" cum ar fi: sa preia conducerea cand sunt singuri, agresati, intimidati, atinsi intr-un mod necorespunzator sau atacati. Activitatile si jocurile de rol sunt create pentru a fi relevante copiilor mai mari. Acest atelier poate fi tinut intr-un after-school, o scoala sau intr-un atelier de tip copil-parinte.Scoli sau grupuri ale comunitatii

Instructorii Kidpower pot sa viziteze scoli sau grupuri ale comunitatii unde este mai greu sa predea un atelier intreg datorita timpului sau al altor constrangeri si in schimb pot sa tina o "mini-sesiune". Aceste sesiuni pot cuprinde o singura lectie sau pot fi create ca parte a unei sesiuni mai mari.

Sesiunile pot fi create pentru a fi adresate unor subiecte la cerere."Copyright 1989-2016 Kidpower Teenpower Fullpower International, a 501(c)(3) charitable nonprofit. All rights reserved. Permission to use requirments." .