Parinti si ingrijitori


Cum ii pregatim pe parinti si pe ingrijitori sa aiba copiii in siguranta

Kidpower ii pregateste pe parinti si pe alti ingrijitori ca sa ii protejeze pe copii si sa ii invete deprinderi pentru a prelua conducerea sigurantei lor fizice si emotionale.

Atelierul de “Siguranta Oamenilor” ofera unelte pe care oamenii de toate varstele si abilitatile le pot folosi pentru a preveni probleme si pentru a intari relatiile intre oameni. Parintii si ingrijitorii se gasesc in cea mai buna pozitie pentru a le vorbi copiilor despre aceste deprinderi in viata de zi cu zi.

Ce o sa invat la un atelier pentru parinti/ingrijitori

In acest atelier parintii si ingrijitorii afla despre metoda Kidpower si cum sa introduca si sa exerseze deprinderile de Siguranta Oamenilor cu copiii.

Discutiile vor include:

  • Ce trebuie sa cunoasca adultii despre siguranta personala pentru copii
  • Principiul Kidpower in care siguranta copiilor este mai presus de jena, inconvenienta sau ofensa oricui
  • Cum sa iti inveti copilul deprinderi care pot preveni majoritatea agresiunilor de tip bullying, molestari, atacuri si rapiri fara a crea sentimente de frica
  • Cum sa indrumam copiii ca sa aiba succes in exersarea deprinderilor de siguranta
  • Cum sa facem un plan de siguranta oriunde se duce copilul
  • Cum sa stabilim un limbaj comun despre siguranta in cadrul familiei
  • Cum sa pledam pentru siguranta emotionala si fizica a copilului

Metoda de predare Kidpower – Cum invatam aceste deprinderi

Participantii gasesc raspunsuri la intrebari prin discutii si exercitii practice. “Cum ii putem invata pe copiii mici sa fie in siguranta fara sa ii speriem?”, “Cum ii putem pregati pe copiii mai mari sa echilibreze nevoia de independenta cu siguranta lor?”

Participantii invata cum sa introduca deprinderi de baza ale “Sigurantei Oamenilor” in viata de zi cu zi a copiilor oferind ghidare acestora astfel incat copiiisi vor imbunatati capacitatea de a ramane in siguranta precum si calitatea interactiilor dintre ei atat cu oameni pe care nu ii cunosc dar si cu cunoscuti.

Deoarece acesta este un atelier doar pentru adulti participantii au timp si spatiu pentru a pune intrebari si a discuta despre preocuparile lor.

Parintii cu copii intre 0-18 ani au considerat acest atelier folositor. Unii parinti participa la acest atelier chiar pe perioada sarcinii."Copyright 1989-2016 Kidpower Teenpower Fullpower International, a 501(c)(3) charitable nonprofit. All rights reserved. Permission to use requirments." .